Екскурсія у музей МВС

SSA46027 SSA46028 SSA46033 SSA46067

            Оперуповноважений кримінальної міліції у справах дітей Кіровоградського РВ УМВС України в області  капітан міліції Петрова Вікторія Вікторівна 24 березня 2015 року організувала для учні 6-11 класів Високобайрацького НВК екскурсію у музей  МВС в місті Кіровограді.
Учні зустрілися з учасниками батальйону  міліції особливого призначення «Кіровоград». Військовослужбовці розповіли дітям про ситуацію на сході України, про участь в бойових діях та допомогу мирним жителям. Всім своїм виглядом вони випромінювали мужність, сміливість та вселяли гордість за наших бійців України у кожного учня нашого навчального закладу. Бажаючі могли поставити питання, які цікавлять найбільше. В кінці невеликої розповіді бійці подарували дітям прапор України з підписами усіх бійців батальйону. В знак подяки учні передали бійцям невелику гуманітарну допомогу, яку  зібрали спільними зусиллями.
Юні дитячі душі вразили розповіді екскурсовода та бійців. Колесник Сергій Васильович своїми зусиллями зібрав велику кількість експонатів для музею, зберіг фотографії, альбоми, кубки, посвідчення усіх випускників Кіровоградського юридичного інституту Харківського навчального Університету внутрішніх справ. Всі учні та вчителі з цікавістю розглядали уніформи МВС різних часів, мали можливість приміряти та сфотографуватися на пам’ять.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *