VI Всеукраїнський форум Microsoft «Учитель-новатор» – 2015

IMG_0001 IMG_0004 IMG_0005 Новый точечный рисунок

24 березня 2015 року у місті Києві в Новопечерській школі (за адресою вул. Драгомирова, 9-Б) відбувся VI Всеукраїнський форум Microsoft «Учитель-новатор». Програма форуму була надзвичайно насиченою і передбачала виступи Лілії Гриневич, Голови Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, Ольги Свириденко, керівника відділу по роботі з закладами освіти Microsoft Україна, Лариси Ільченко, керівника тематичного напряму «МЦФЕР:Освіта» Цифрового видавництва МЦФЕР, Зої Литвин, голови ГС «Освіторія», Наталії Морзе, проректора Київського університету імені Бориса Грінченка. Також на форумі відбулося урочисте нагородження переможців міжнародного конкурсу «Вчитель-експерт», «Інноваційні школи» та Всеукраїнського конкурсу Microsoft «Учитель-новатор».

Метою щорічного конкурсу є опанування освітянами сучасних педагогічних та інформаційно-комунікаційних технологій, заохочення педагогів у розробці та впровадженні мультимедійних програмних засобів навчання. Конкурс спрямовано на підвищення якості навчання за допомогою інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ), висвітлення кращого досвіду у створенні інноваційних освітніх програмних продуктів на основі ресурсів Microsoft, розвиток ініціативи педагогів, студентів і науковців у розробці й удосконаленні навчально-методичних матеріалів, та мотивування педагогів до використання ІКТ в навчально-виховному процесі.
Із 1 079 робіт, поданих на Конкурс, було вибрано 100 кращих. Цю сотню конкурсантів було запрошено на Форум. У сотню призерів увійшла вчитель української мови і літератури Високобайрацького НВК К.О. Братко. На конкурс Катерина Олександрівна подала проект «Квест Західною Україною» за повістю Зірки Мензатюк «Таємниця козацької шаблі» https://www.educatornetwork.com/Resources/LearningActivities/Details/62ecf936-1d20-4716-bdca-9f49795ed8db. На церемонії її було нагороджено сертифікатом призера ХІ Всеукраїнського конкурсу Microsoft «Учитель-новатор».
Такі події, безперечно, окриляють вчителя і стимулюють його до творчості і нових здобутків.

 


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *