ШАНОВНІ БАТЬКИ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ ВИСОКОБАЙРАЦЬКОГО НВК!

КАРАНТИН- це великий виклик для батьків. Тому звертаємось з проханням до батьків сприяти опрацюванню дітьми навчального матеріалу, а для цього посилити контроль зі сторони батьків.
      В умовах карантину вчителі працюють з учнями, що перебувають удома, шляхом використання технологій дистанційного навчання з урахуванням матеріально-технічних можливостей учнів та педагогів. Розклад занять в дистанційному режимі максимально наближений до розкладу НВК. Як виявилось найкращий спосіб спілкування це вайбер. Для якісної співпраці педагогами НВК створено вайбер-групи з 1 по 11 клас. В кожній групі педагоги не тільки задають завдання але і чекають зворотнього зв’язку від своїх учнів, а це виконані роботи. Враховуючи те, що забезпечити виставлення оцінок у журналі на паперових носіях в режимі карантину не є можливим, виставлення оцінок буде здійснюватися у дистанційному режимі через електронні засоби. Тобто оцінки отримані учнями під час дистанційного навчання перенесуться відповідно у класні журнали після закінчення карантину. Якщо у зв’язку з епідеміологічною ситуацією в Україні термін дії карантину буде змінено, фактична тривалість навчального року може бути продовжена. За будь-яких умов, завдання будуть перевірені і скоректовані вчителями безпосередньо на уроках, усі теми будуть подані та узагальнені.

Що ж до організації самостійного навчання старших дітей, надаємо кілька порад:

  • По-перше, треба розуміти, що це не час для відпочинку. Тому графік дитини має залишатись таким, як і в навчальний період.
  • Дітям із середньої та старшої школи важливо мати чітко визначені робочі години для виконання завдань онлайн, щоб час за ноутбуком не розмивався.
  • Важливо, аби ця робота відбувалася спринтами — проміжками у 20-25 хвилин із перервами на чай, перекус або прогулянку.

Тому терпіння всім батькам, особливо тим, у кого більше одного чи двох дітей.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *