Тиждень історії та географії 2019

       З 28 січня по 1 лютого 2019 року у Високобайрацькому НВК проходив тиждень історії та географії. Мета предметного тижня – це активізувати школярів до подальших занять з предмета, розвивати їх пізнавальні інтереси, розширювати світогляд, стимулювати творчу активність, прагнення до інтелектуального удосконалення.
      Для реалізації цієї мети вчителями-предметниками Грінченком В. В. та Клименко Л. Б. проведено різноманітні види заходів: вікторина, бесіда, диспут, виховна година, квест, усний журнал, віртуальна екскурсія, марафон знань, інтелектуальна гра, виставка літератури, кіносеанс та ін.
      За результатами проведеного тижня можемо зробити висновок, що здобувачі освіти з цікавістю приймали участь у запланованих заходах, особливо зацікавили дітей групові та командні конкурси, також перегляд мультимедійного контенту пізнавального змісту.
Переможці та активні учасники тижня історії та географії були нагороджені заохочувальними призами на шкільній лінійці.
       Вважаємо, що проведення предметних тижнів є доцільним видом позакласної діяльності здобувачів освіти. Тому надалі будемо урізноманітнювати та покращувати подібні заходи аби зацікавити вихованців у вивченні предметів та надихнути до творчості.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *