«Сокіл» («Джура»)

З 03 по 05 травня 2018 року на базі Івано-Благодатненського закладу освіти відбувся районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), в якій взяли участь 14 роїв.
В перший день відбулося урочисте відкриття та два конкурси – «Впоряд» (ІV місце) і «Ватра» (XII місце). Другий день видався не менш насиченим, команди взяли участь у конкурсах: «Смуга перешкод»(І місце), «Стрільба» (V місце), «Перетягування линви», «Відун» (І місце), «Добре діло» (ІV місце), а завершився день вечірньою руханкою.
В останній день змагань до закладу завітали представники Червоного Хреста, які провели тренінг з надання першої домедичної допомоги та оцінювали конкурс «Медицина» (І місце), а також були представники Кіровоградського обласного відокремленого підрозділу ФВСХУ “Цитадель”, які представили види військової зброї, дозволили бажаючим приміряти на собі всю військову екіпіровку, каски, маскувальні, протипожежні та водонепроникні костюми, а також діти мали змогу постріляти з пневматичної зброї.
У загальнокомандному заліку рій Високобайрацького НВК посів ІІ місце. 


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *