«Олімпійський тиждень»

Вже стало традицією саме у вересні проводити «Олімпійський тиждень» на початку навчального року та присвячувати Дню фізичної культури і спорту.
У Високобайрацькому НВК «Олімпійський тиждень» розпочався із загальношкільної лінійки 4 вересня і спрямований пропагувати серед дітей та учнівської молоді здоровий спосіб життя, сприяти до активних занять спортом.


Класні керівники провели у своїх класах години спілкування на яких інформували дітей про ідеї олімпізму, про досягнення України в різних галузях спорту, розказали про олімпійські традиції.
Продовженням став «Олімпійський брейн-ринг» за участі учнів 5-10 класів. Перед учасниками заходу вчитель фізичної культури  Сібіберт Євгеній Володимирович висвітлив історію Олімпійських Ігор, досягнення українських спортсменів на Олімпійських  Іграх, а потім діти мали змогу перевірити свої знання відповідаючи на запитання.
6  вересня до проведення «Олімпійського тижня» долучилися учні 1-4 класів школи. Вони весело змагалися між собою за звання «майбутнього олімпійця»  у змаганнях «Олімпійці серед нас».
Свою спритність, витримку і жагу дог перемоги демонстрували учні 5-10-х класів у різних видах змагань на першість школи.
Переможці та найактивніші учасники будуть нагороджені грамотами.
У змаганнях кращими були:
 серед хлопців: Дронь Артем (9 клас), Соколенко Олександр (10 клас), Медведєв Владислав (9 клас), Петренко Віталій (7 клас), Сметенко Володимир (7 клас), Микитюк Микола (7 клас);
а серед дівчат краще проявили себе: Киценко Ірина (7 клас), Овчіннікова Світлана (9 клас), Ковтун Анастасія (10 клас), Лопушнян Аліна (8 клас).
І в п’ятницю,  на завершення, закріпили Олімпійський тиждень дружним футбольним матчем.
Олімпійський тиждень завершили  з задоволенням, зарядом бадьорості на цілий рік та гарним настроєм. Ми горді, адже в нашому НВК ростуть спритні, сильні і наполегливі діти. Бажаємо перемог не тільки на шкільних стадіонах, а й поза їх межами…
Citius, Altius, Fortius! – Швидше! Вище! Сильніше!
Чекаємо нових перемог та звершень майбутніх чемпіонів…

 


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *