ОСЬ ТАК ПІДТРИМУЮТЬ ТАЛАНТИ У КІРОВОГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ!

Вихованка туристсько-краєзнавчого гуртка при Високобайрацькому НВК Кіровоградського району Гумпер Ірина під керівництвом керівника Синельнікової Руслани Василівни взяла участь у Всеукраїнському юнацькому фестивалі«В об’єктиві натураліста – 2017» і перемогла. Фестиваль проводився у березні 2017 року.Основними завданнями його були   виховання в учнів любові до рідного краю;екологічне та естетичне виховання учнів;пошук нових форм і методів формування в учнів навичокприродоохоронної та просвітницької діяльності. Іринка (учениця 7 класу) та Руслана Василівна спробували свої сили у номінації  кращий відеоролик (відеокліп). Фестиваль проводиться щороку на добровільних засадах і є відкритим для учнів позашкільних та загальноосвітніх навчальних закладів.
Тематикою Фестивалю в 2017 році визначили «Ландшафти як середовище життя та об’єкти охорони» та оцінювали за критеріями:
– відповідність тематиці, повнота її розкриття;
– актуальність порушеної проблеми для регіону та України;
– розкриття наукових підходів до вирішення піднятої проблеми;
– пізнавальне та виховне значення роботи;
– рівень майстерності, креативність;
– якість виконаної роботи.
Керівництво Кіровоградського району не залишило поза увагою їхню перемогу і преміювало грошовою винагородою Іринку та Руслану Василівну.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *