Лікар – професія благородна

На запрошення викладача Кіровоградського медичного коледжу імені Є.Й.Мухіна Соловйової Оксани Анатоліївни учні 8 – 11 класів Високобайрацького НВК Кіровоградського району здійснили екскурсію до даного навчального закладу з профорієнтаційною метою. Колеги Оксани Анатоліївни познайомили байрачан із новими класами і аудиторіями, обладнаними модерною аудіо – та відеотехнікою, забезпеченими учбово- методичною документацією, фантомами, муляжами, ознайомили з історією коледжу, із сучасною бібліотекою, музейною кімнатою. Студенти показали майстер-клас по введенню внутрішньом’язової ін’єкції.
Вибір майбутньої професії є одним з головних рішень на життєвому шляху учнів. Але вибрати собі справу, яка б дійсно припадала до душі, приносила задоволення і відповідала б характеру людини та її прагненням досить непросто. Здоров’я — найцінніший скарб людини. Лікар — професія, що допомагає зберегти цей скарб; прекрасна благородна мета — лікувати, рятувати людей.
Не одна дитина замислилася, покидаючи коледж. Можливо, комусь і допомогли у виборі життєвої стежини. Щиро дякуємо, Оксано Анатоліївна, за запрошення.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *